Pāriet uz galveno saturu
Rehtšprehera siers
  • Sākums
    • Galerija
  • Veikals
    • Piegāde
  • Noteikumi
  • Kontakti
  • Siera ražošana
  • Aktualitātes
  • Privātuma politika
  • ES fonda atbalsti

Ko darīt ar sakaltušo sieru!

15. janvāris, 2024 pl. 12:43, Nav komentāru

Katram mums gadījies ledusskapī kāds nostāvējies siera gabals, un tad domājam, ko ar šo darīt?

Kāds izvēlēsies atdot sunim, kāds uzrīvēs uz kāda pagatavota ēdiena, kāds varbūt vienkārši to izmetīs.. Šoreiz gribam padalīties, ko mēs ar to darām. Viss ir ļoti vienkārši- ņemam uz elektriskās rīves sarīvējam sieru ( ar rokām cietu sieru rīvēt mazliet bail, ka bez pirkstiem nepaliek), pierīvējam svaigu burkānu un ķiploku (daudzumu izvēlas pēc savas gaumes). Piesitam olas un piespiežam majonēzi, lai masa tāda ķepīgi viendabīga sanāk. Un tad liekam uz maizītes, taču mēs neizvēlamies baltmaizi, bet saldskābo maizi, vai vēl labāk "Saules Klaips" ražoto bioloģisko tomātu maizi!! Un tad cepeškrāsni iekšā, uz apmēram 180 grādiem, cepam 10-15 min -tas arī gaumes jautājums, cik apceptas gribam! Un šīs siermaizītes būs noteikti pirmais ēdiens, kas pazudīs no Jūsu viesību galda, tā vismaz notiek mūsu mājās!!!


Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • Barības vākšana mūsu gotiņām
    18. jūn. 2025
  • LĪGO SVĒTKU NOSKAŅĀS
    18. jūn. 2024
  • Lieldienas gaidot!!
    27. marts 2024
  • Ko darīt ar sakaltušo sieru!
    15. janv. 2024
  • Pirmā Advente nav aiz kalniem
    17. nov. 2023


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Log in

Incorrect password.




Forgot password?
Create an account
Login to existing account
My orders
My reviews
My details
Log out
  • Noteikumi
  • Kontakti
Veidots ar Mozello - labo mājas lapu ģeneratoru.